ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Носорогчо
11.03.2021
Носорогчо

 

Носорогчо е забелязан заради счупения заден крак, който влачи, но всъщност той има не по-малко сериозен проблем с хориоптозата (вид краста), за която е индикатор оголеното от косми лице.

Носорогчо е дребен. Презимувал е някак със счупения крак и с крастата, но сега вече паразитите не му дават мира и го пришпорват да излезе.

От космите по лицето са останали само един перчем за козирка отгоре до бодлите и едно снопче козина като рогче на носа. Иначе, бодлите на пръв поглед изглеждат прекрасно и човек не би се досетил. Много често крастата е видима на такива места, които не виждаш като просто срещнеш таралеж и го разгледаш, например на корема, а ако е в начална фаза то е просто прекомерно суха кожа, която се лющи.

Лечението за Носорогчо започна веднага и има добри шансове за успех с крастата. Виж кракът тепърва ще го мислим дали е възможно нещо да се направи за него, защото травмата е от преди месеци.

***
За Носорогчо и за всички останали диви и недиви същества от всякакви видове и възрасти, можете да ни помогнете със средства за лечението им, но далеч по-важно в момента е да ни помогнете със средства за изграждане на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения и трудно събираме големи суми. За изграждане на основните необходими съоръжения и инфраструктура в една дива болница (спасителен център за диви животни), сме преценили че сума от 150 000 лв би трябвало да е достатъчна. Към момента сме събрали около 20% от нея и бавничко действаме по осъществяването на проекта. Ако желаете да се включите с помощ, това са начините:

БАНКОВА СМЕТКА
IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66
BIC: UBBSBGSF, ОББ АД
Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"
Основание за плащане: Дива болница
PayPal: wild@wildanimals.bg
ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777, стойността на един смс е 1 лев. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате за 2 или 5 лева месечно. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >