ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Сива врана простреляна в града
14.03.2021
Сива врана простреляна в града

Сива врана простреляна в града. Вътрешен кръвоизлив от разкъсаните вътре в тялото тъкани и открита фрактура на крак.

В града се стреля ежедневно по врани, котки, кучета. Ама то било забранено да се стреля в града.. така ли?!?! Тези, които отварят прозореца и насочват цевта, са все на някого съседи, нали така? Ако забележите Ваш съсед, ако знаете за такъв, моля подайте сигнал в полицията или на телефон 112. Без сигнали за закононарушения, няма начин нещата някога да се ограничат. Без сигнал, няма престъпление, нищо не се е случило...

***

"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения. Ако имате желание да ни помогнете, направете го със средства за изграждане на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни. Без Вас няма да успеем да съберем нужната сума.

За изграждане на основните необходими съоръжения и инфраструктура в една дива болница (спасителен център за диви животни), сме преценили че сума от 150 000 лв би трябвало да е достатъчна. Към момента сме събрали около 20% от нея и бавничко действаме по осъществяването на проекта.

Ако желаете да се включите с помощ, това са начините:

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

PayPal: wild@wildanimals.bg

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777, стойността на един смс е 1 лев. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате за 2 или 5 лева месечно. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >