ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Голям ястреб с преносимо от комари заболяване
27.02.2021
Голям ястреб с преносимо от комари заболяване

 

Голям ястреб в изключително тежко състояние от напреднало заболяване, което се пренася от комари. Засяга първо гръбначния мозък, после и главния.

Птицата вече е в невъзможност да контролира мускулите си - не може да стои на крака и да лети, не може да си хваща храна и е изключително слаба. Хубавото е, че все още може да се храни, така че имаме някакво време за реакция и може и да успеем да и върнем нормалния живот след дълго лечение.

***
"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения. Ако имате желание, можете да ни помогнете, дарявайки средства за изграждане на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

БАНКОВА СМЕТКА
IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66
BIC: UBBSBGSF, ОББ АД
Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"
Основание за плащане: Дива болница
PayPal: wild@wildanimals.bg
ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777, стойността на един смс е 1 лев. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате за 2 или 5 лева месечно. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >