ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Диванета на базар!
Диванета на базар!

Елате и ги вземете вкъщи! 

Ще ви чакаме с МилоО на хендмейд базар HDM. betahaus | Easter edition този уикенд (31.03 и 01.04) от 10:00 до 20:00ч.

 

Повечето от нашите герои вече са ви познати.

 

Лъвчетата Терез и Масуд, които преобърнаха представите ни за сплотеност и изкараха наяве куп проблеми. Тази лъвска битка я спечелихме заедно с всички вас! Както знаете сега са в Холандия обгиржвани от специалисти.

 

Миниатюрната прилепска бебка Нечка чието име идва от това, че е твърде мънЕчка.

 

Лисичето ПудраЗахар - младо лисиче в много лошо здравословно състояние заради вътрешни паразити. ПудраЗахар бе възстановен и пое в дивото, а името дойде от обезпаразитяващата пудра срещу външни паразити, с която като с пудра захар беше наръсено цялото му тяло.

 

Кукумявката Блага и таралежът Кукумба са стари познайници, както и Веуи, но него досега не го бяхме превъплащавали в.. кукла. 

На снимката го виждате като играчка, която МилоО Handmadeнаправиха специално в чест на пазителя на клиниката заезавърът Веуи. Приликата не е случайна!

 

Шмугва се и петлето ЖарКо още като беше малко пиленце. Нападнат от кучета с голяма рана на гърдите, но вече от ужаса не е останал и помен. Сега е наперен и гласовит петел.

 

Жабокът Марул е един от най-малките (на размер) пациенти на ДЖ и спечели сърцата ни веднага! Марул бе намерен в маруля закупена от магазин и за мааааалко да стане салата. За щастие са го видели навреме, макар че той бе дребничък като детско пръстче.

 

Адресът на Betahouse Sofia e гр. София, кв. Лозенец, ул. Крум Попов 56-58

 

И не забравяйте DMS DIVITE на 17 777

 

 < предишна дивина следваща дивина >