ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Зимка
Зимка

Доста странно е през зимата да се натъкнеш на таралеж и със сигурност това не говори добре за бодливото му здраве... Зимка е намерена на снежна пързалка в един от софийските квартали. Намерило я е домашно куче по време на разходка и я посочило на стопанката си.

 

Ежката беше с кръвотечение от носа, което не е съвсем ясно от какво е причинено, и с ниска температура, вероятно дължаща се на скорошното събуждане. Не знам дали знаете, но температурата на тялото на таралежите пада до 5 градуса по време на зимния сън и дишането става почти невидимо с просто око.

 

Сега Зимка ще изтърпи терапия с антибиотик и витаминки и ще похапва здраво, за да има организмът сили да се бори с проблемите. Като поукрепне ще пристъпим към вътрешното обезпаразитяване. Благодарение на Вас имаме добри количества таралежска храна, с която да я подсилим :)

 

***

Ако имате желание да ни подпомогнете в това което правим, можете да дарите средства по банка, в касичка или чрез СМС с текст DMS DIVITE на 17 777.  Благодарим Ви!< предишна дивина следваща дивина >