ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

ДЖ търси диви доброволци!
ДЖ търси диви доброволци!

Здравейте, диви приятели!

Може би понякога се чудите как става възможно бързо да стигаме до пострадалите животни или те да стигат до нас за помощ. Желанието да помогнем е първото необходимо условие, разбира се, но много често се оказва, че човекът намерил диво животно в беда, не може да помогне за неговото транспортиране до помощ. Понякога животните са дори в друго населено място и трябва да измисляме начини то да стигне до нас.

Вече знаете, че всичко в ДЖ става благодарение на доброволци, защото всички ние сме такива. За да можем да обхванем лавината от сигнали, повече райони на София, а и повече населени места, да имаме варианти, от които да избираме най-удобния за доброволците ни и най-щадящия за животното начин то да стигне до нас, имаме нужда от достатъчен брой хора с желание да помагат в това.

Търсим тези от вас, които искат да станат част от ДЖ и да застанат на фронта на спасяването, да подсигурят първите стъпки. Работата им ще бъде нещо близко до рутинен екшън :) Е, понякога и просто рутинна с елементи на инфарктна спешност :D

Имаме нужда от Диви и бързи доброволци за транспортиране на животните и от Координатори на тази дейност :)

# За да сте доброволец в транспортирането на животните до помощ, ще трябва да спазвате определени правила, базирани на желанието ни да намалим стреса за животното до минимум. Много често няма да имате възможност да зърнете животното, което транспортирате, но ще има и случаи, в които ще трябва Вие самите да го хванете и поставите в транспортната кутия. Всеки случай е различен наистина.

# За да сте координатор докато ни засипват диво-животински сигнали, дори не е нужно да сте в София. Необходимите условия са:

- непрекъснат достъп до интернет;
- възможност да извършвате дейността през деня, в часовете на дежурство, които се уговорят с другите координатори;
- възможност и липса на притеснение да говорите по телефон.

Обучението Ви ще се поеме от Старшинката (сега действащият ни магьосник-координатор :D ), а детайлите за всички аспекти на координацията ще разкажем на тези от вас, които откликнат със сериозен интерес.

Ако чувствате, че бихте могли да отдадете време на животните в беда, моя попълнете формата за доброволци в сайта ни и по някое време помежду лавината от сигнали ще се свържем с Вас: http://wildanimals.bg/volunteers

ДОБРЕ ДОШЛИ!< предишна дивина следваща дивина >