ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Оцеляване - Див Календар за 2022
11.12.2021
Оцеляване - Див Календар за 2022

Ето го ???? Не сте мислили, че ще ви оставим без Див календар за 2022г, нали? ????


След много спънки и безсънни нощи, най-накрая приключихме работата по Дивака и съвсем скоро го очакваме и на хартия. Направо нямаме търпение да го видите ????Тази година заедно с вас ще разлистим изследователския тефтер на Любомила (основател на "Дивите Животни"), за да ви пренесем в света на истинския изследовател на дивия свят - онзи, който смята, че винаги има още какво да научи за животните и не се страхува да следва любопитството и жаждата си за знания.А неговият свят е отразен в неговия тефтер. Стар, прокъсан и леко поизцапан с разни неща (характерни за спецификата на работата му ???? ), тефтерът е най-верният спътник на изследователя. Той събира в себе си както бележки с нови знания, така и купища разхвърляни мисли по най-различни теми.Темата е "Оцеляване". В нея засягаме борбата за живот на дивите - такава, каквато я виждаме през купищата ни пациенти, попаднали при нас след сблъсъка си с човека, пряко или косвено.


Избрахме тази тема за благотворителния ни календар за 2022 г., защото също като пострадалите животни, тази година и ние достигнахме до ръба на оцеляването. Изправихме се пред тежки препятствия, които ни накараха да се запитаме дали можем да продължим напред.


Е, напук на трудностите, сме все още тук. Заради животните и благодарение на всички вас, които ни подкрепяте. И сме решени докато сме тук да продължим да ви даряваме със знания. Само ако и вие сте любопитковци като нас, разбира се ????


Тази година ще ви представим фотографиите на фотографите на диви животни Павел Симеонов, Ивайло Колев, Мирослав Тодоров, Димитър Неделчев, Luigi Paccirillo, Лъчезар Коцев и Георги Пенев.


Поканихме и трима гост-автори, чиято работа ни вдъхнови да засегнем по-специфични проблеми. Това са ентомологът и администратор на групата Насекомите и ентомолозите и ентомолозите Алек Йовчев, биологът и създател на Мечешки истории Владимир Тодоров и председателят на КАЖИ Петя Алтимирска.


По дизайна работиха Андрей Стефанов, Фани Михайлова и Любомила Кривошиева, а предпечатната подготовка е дело на Велик Дайреджиев.


Календарът ни за четене за 2022-ра година се състои от 8 листа, с размер 31х44 см. и ще можете да го получите срещу минимално дарение от 13 лв. Можете предварително да го поръчате от тук: https://tinyurl.com/DivKalendar2022
Освен чрез онлайн поръчка. вече можете да намерите Дивака и на местата в списъка по-долу.

 


В София:

- био магазини www.zoya.bg

Nissim Bookstore на бул. "Васил Левски" 59

Zелена - галерия ателие/Zelena gallery на ул. "Цар Иван Шишман" 17


В Бургас:

ArenaVet - зоомагазин и ветеринарна амбулатория


Във Варна:

- Оптика Magic Optic на ул. "Топра Хисар"3Молим ви да имате предвид, че излизането на календара от печат ще се забави и повечето календари ще можете да получите между 28-ми и 30-ти декември. Очакваме да се отвори възможност да подготвим определен брой за получаване непосредствено преди Коледа, но за целта е изключително важно да знаем колко от вас държат на този вариант, за да предупредим печатницата и да опитаме да подготвим нужните бройки по-спешно.Благодарим от сърце на всички, които положиха усилия този календар да се случи ❤️
 следваща дивина >