ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

ДИВ каленДАР
ДИВ каленДАР

Никога до сега в „Дивите Животни” не сме правили подобно нещо, но в края на тази година неусетно пораснахме дотолкова, че да направим наш си ДИВ каленДАР!

 

Да обобщиш няколко години работа, хиляди пациенти и множество битки в един календар, е направо непосилна задача и
много, ама наистина много се чудихме как точно да изглежда ТОЙ, КАЛЕНДАРЪТ. Накрая остана да избираме между два стила и понеже не можахме да изберем, а и двата много ни допадат, представяме на Вашето внимание двата първи диви календара - два различни стила, за различни случаи.

 

Малкият Див КаленДАР е произведение на семплото изящество. Акварелите на нашите прекрасни диви пациенти ще озарят всяко помещение с неподправената си чистота и цветовете на дивото! Малкият му размер (10 х 21 см) го прави идеален за работното място. Закачвате с канапчето на някое най-обикновено пиронче и той грейва до Вас, дарявайки Ви откраднати мигове почивка за душата. На работното си място сте, но поглеждате жабката Марул и вече се катерите по дървесната кора, поглеждате язовеца Горан и препускате в дивите треви с него.. Насладете се на тези мигове, подарете ги и на приятелите си!

 

Малкият Див КаленДАР можете да получите срещу дарение от 8 лв. за "Дивите Животни".

 

Големият Див КаленДАР е нещо съвсем друго. Знаете колко много държим на това да даваме знания за дивия свят на всички, които ни четат. Е, не се сдържахме и Големият Див разказва истории, дава насоки и разкрива по още нещичко за дивия свят. Прочетете историите на нашите пациенти и помислете какво бихме могли заедно да направим, за да променим нещата, които не са наред. Подарете Големият Див на хора, чиито очи искате да отворите за дивия свят!

 

Размерът на Големият Див е 31 х 44 см, страниците са скрепени със спирала. Можете да го получите срещу дарение от 13 лв. за дейността на ДЖ.

 

Повече знаещи и толерантни към дивото хора, по-малко пострадали по вина на нас хората диви животни!

 

С всеки календар Вие правите дарение за лечението на пострадалите диви! Благодарим Ви!

 

Благодарим на печатница iPrint за съпричастността към каузата на „Дивите Животни”!

 

Можете да заявите календари от формата тук: http://bit.ly/2AMkjJI

 

Малкият Див КаленДАР получавате срещу дарение от 8 лв., Големият Див срещу дарение от 13 лв.

 

От 14.12.2018г. поръчаните чрез формата за поръчки календари ще са налични за взимане от ветеринарна клиника „Добро Хрумване – Изток” на ул. Пиер Дегейтър 10-Б и започваме да изпращаме готовите поръчки по Еконт с наложен платеж, за сметка на получателя. Може да заявите и получаване в другите две клиники "Добро хрумване - Борово" и "Добро хрумване - Център", но имайте предвид, че трябва да сте поръчали предварително и в начин на получаване да сте посочили клиниката, от която желаете да вземете.< предишна дивина следваща дивина >