ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Дарение под формата на лешници и орехи с черупка
23.05.2022
Дарение под формата на лешници и орехи с черупка

Ще каже човек, че няма и други хралупи на разположение, ноооо децата искат да са си заедно ????

Тези разбойници вече пораснаха и им предстои освобождаване, но имаме и доста други катеричонковци, които са още мънички. Ако имате желание да ни помогнете за тях, можете да дарите лешници и орехи с черупка, а като дойде моментът на семепроизводството в природата, да ни съберете букови жълъди, ако тази година има.

Можете да оставите за нас ("Дивите Животни") в някоя от трите ветеринарни клиники Добро хрумване, за предпочитане в Изток, където сме ние. Къде са клиниките, можете да видите тук: https://dobrohrumvane.com/адреси/

Можете да изпратите по куриер до адреса на ветеринарна клиника Добро хрумване Изток - ул. Пиер Дегейтър 10 Б. Може и до офис на СПИДИ на ул. Чарлз Дарвин 27, който е близо до клиниката. Телефон 0988 79 79 86, получател Фондация "Дивите Животни".

Ако нямате възможност да ни помогнете с неща в натура, можете да го направите със средства. Дори най-най-дребните суми за нас са от огромно значение! Начините за помощ чрез средства са изброени на сайта ни тук:

https://wildanimals.bg/donation/

Благодарим от името на гризачетата!

????

????

????< предишна дивина следваща дивина >