ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Шахта без капак
16.03.2021
Шахта без капак

При среднощна спасителна акция пропътувахме много километри, за да извадим язовец, паднал в шахта без капак. Изобщо не е ясно колко време е изкарало животното вътре.

Шахтата е в поле, съвсем случайно човек е минал от там и е погледнал. Чака с часове на студа, докато пристигнем и ни помогна. Благодарим!

Моля, изградете си навика където и да ходите, да надниквате в шахтите, покрай които минавате. Ако има шахти без капаци, за които знаете, търсете кой ги стопанисва и подавайте сигнали да се затворят. Важно е да вземете точна локация от мястото, за да може да бъде намерено после без затруднения.

Да, добре известен факт е, че се крадат капаците, но и да стоят зейнали тези шахти изобщо не е приемлив вариант.< предишна дивина следваща дивина >