ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Календар 2021
19/12/2020
Календар 2021

Нямаме търпение да вземем в ръцете си новият ни календар за 2021 година. Топъл топъл очакваме да го подушим на 21 декември 2020!  ????

 

Както знаете, Дивакът никога не е бил тривиален и винаги сме се опитвали чрез него да Ви покажем частици от дивия свят. Тази година открехваме прозореца с темата "Дивите в градовете". Ще Ви запознаваме с интелигентните диви, които са се приспособили да живеят близо до нас, онези, които наричаме синантропни видове.

Странно ли е да видиш лисица в града? С какво градския живот убива жабите? Какви особености имат дивите зайци и как им вредим уж помагайки?

 

Това са само част от интересните неща в календара ни за 2021-ва година.

 

Дивакът и този път представя авторски снимки на фотографи на диви животни и всички снимки са от България. Това е наш принцип от самото начало.

 

Тази година Ви представяме фотографии от Александра Иванова, д-р Мирослав Тодоров, Мартин Попов, Димо Шехларски - Dilomski, Галя Велева - Algaivel, Ивайло Колев, Иван Павлов, Rick Ground, Недко Недков и Любомила Кривошиева - Язовецът. Благодарим, че ни предоставиха да ползваме тези късчета от живия живот на дивите! Благодарим за подкрепата и отношението и на всички останали автори, чиито снимки не успяхме да включим, трябваше да изберем само 12!

 

Над дизайна се труди зверски виртуозният Андрей Стефанов, с помощта на Фани Михайлова и Любомила Кривошиева, а предпечатът е дело на Велик Дайреджиев, който направи чудеса с нашия календар в последния момент.

 

Ако искате да се сдобиете със свой прозорец към дивия свят или да отворите прозореца за друг човек, последвайте следната хипервръзка:

https://tinyurl.com/divkalendar2021

 

Заплащането ще става в брой, при получаването на място в клиники "Добро хрумване", или с наложен платеж за Ваша сметка, при доставка с куриер. За поръчки от чужбина измисляме всякакви специални варианти - ние дивите сме приспособими. ????< предишна дивина следваща дивина >