ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Продължава движението на подписката с над 51000 подписа, внесена от Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България в Народното събрание
28.09.2018
Продължава движението на подписката с над 51000 подписа, внесена от Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България в Народното събрание

Продължава движението на подписката с над 51000 подписа, внесена от Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България в Народното събрание, целяща забраната на фермите за норки.

По пътя на подписката към пленарната зала, тя трябва да бъде разгледана в няколко комисии, в които ние от инициативния комитет представяме мотивите си за иницииране на законови промени и отговаряме на въпросите на народните представители, членове на комисиите.

След Комисията по земеделие и храни и Общественият съвет към Комисията по жалбите и петициите, днес бяхме на заседание на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите.

Националната гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България беше първата тема в дневния ред. От инициативния комитет имахме възможността да запознаем членовете на комисията с комплексните етични, социални и екологични проблеми, които са неразривна част от отглеждането на животни за ценни кожи.

9 от членовете на комисията гласуваха ЗА, 1 се въздържа и 1 беше ПРОТИВ.

Очакваме насрочването на заседанието на Комисията по околна среда и след това предложението ни за законодателна промяна трябва да се придвижи към гласуване в парламента. Някой от депутатите трябва да го внесе за гласуване.

Благодарим ви за подкрепата до тук! Бъдете до нас до постигане на целта!< предишна дивина следваща дивина >