ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Екип диви хора < НАЗАД

Любомила Кривошиева
Главен дивак (Управител)
Прием пациенти
Рехабилитатор Реанимация
Рехабилитатор Бебешориум


Създадох Дивите Животни като израз на особеното ми отношение към природата, животните и човешкия отпечатък върху тях. За себе си бих казала, че се чуствам повече животно, отколкото човек и може би затова успявам да видя нещата не само от човешката гледна точка, която се смята за нормална.

Боли ме от това, което човекът върши на Земята, от начина по който изтласква дивите животни и ги изтребва без дори да си дава сметка за това, което върши.

Боли ме, че човекът гледа на животните като на нещо, което може и трябва да притежава и в мига, в който има досег до него, го прави "домашен любимец", смятайки, че му дарява голяма благодат, а всъщност му отнема свободата. Надявам се чрез мен повече хора да прозрат болката на дивите същества и да променим каквото още може да се промени. 

  

Галя Пухалева
Сътрудник Прием сигнали

Деляна Иванова
Осиновителска програма недиви пациенти


Аз съм доброволец на Дивите Животни и помагам в различни организационни, административни и творчески задачи.
Това е моят начин да компенсирам поне малко дивата природа, на която макар и неволно неминуемо вредя, бидейки човек.
 

Ернеста Русева
Връзки с обществеността

Ивета Ангелова
Сътрудник ДМС и отчетност
Координатор доброволци

Карней Карнеев
Рехабилитатор Грабливи птици

Катина Хайтова
Логистика и катерене за спасителни акции

Мадлена Ефремова
Сътрудник Дарителски касички

Една от мечтите ми да помагам на животни в нужда се осъществи благодарение на "Дивите Животни", а е на път да се осъществи още по-голямата мечта - създаването на спасителен център за диви животни. Любовта към животните е форма на любов към света, към хората, към човещината.

Мирослава Андонова
Бази данни пациенти
Координатор Преводи

Радост Митева
Сътрудник Сигнали за престъпления срещу животните

Стефана Попова
Сътриндник Прием сигнали
Уебсайт поддръжка


Дивите животни винаги са ме удивлявали. Обичам да ги наблюдавам - безмълвно, отстрани. Като малка исках да стана ветериарен лекар за да помагам на животните, но не ме биваше по химия и си бях наумила, че това е непосилно за мен. С годините разбрах, че няма непостижима мечта, само трябва всеки ден да правя малки постъпки в посоката, която съм си избрала. Опитвам се да науча и децата си да не се отказват да се борят за онова, което чувстват за смислено и важно дълбоко в себе си.

Да работя за организацията заедно с другите прекрасни хора, които срещнах тук, за мен е изключително вдъхновяващо и ми носи огромно удовлетворение. Дивите животни имат нужда от хора като нас, затова ако припознавате нашата кауза, не се колебайте да се присъедините към нас.

Теодора Денкова
Рехабилитатор Бебешориум бозайници
Сътрудник Прием сигнали

Тони Манолова
Сътрудник Прием сигнали

Дивите животни са уникални създания. Те са в сърцето ми от малка, а колкото повече "надничам" в техния свят, толкова повече ме удивяват невероятните качества, които притежават. За много от тези качества не съм и подозирала, че съществуват. Боли ме, че продължават безвъзвратно да изчезват неповторими животински видове. Когато пострада животно, за него не идва Бърза помощ, то няма здравни осигуровки. В тези случаи животните са беззащитни и ако ние, хората не им помогнем, са обречени на мъки. Щастлива съм, че чрез организацията мога да дам моя, макар и мъничък, принос за нуждаещите се дивачета.

Александра Проскура
Преводач

Ивелина Атанасова
Преводач