ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)
СИГНАЛИ ЗА ПОСТРАДАЛИ ДИВИ ЖИВОТНИ

СИГНАЛИ ЗА ПОСТРАДАЛИ ДИВИ ЖИВОТНИ

Ние сме малка доброволческа организация, много малък екип от няколко човека. Издържаме се само от дарения и не получаваме финансиране от никъде. Капацитетът ни като брой хора, човешки сили и налично пространство е ограничен, така че нямаме възможност да приемем всички пострадали животни, за които ни търсите. Налага се да преценяваме случаите, защото можем да поемем само някои от тях.

Приемаме сигнали само в месинджър на страницата ни във Фейсбук https://www.facebook.com/DiviteJivotni

Оставете в месинджър съобщение с описание на казуса, приложете снимки, Ваш телефон и местоположение (населено място, локация) и изчакайте отговор. Добре би било ако има възможност да приберете животното на тъмно, тихо и подсигурено място, но това зависи и от вида животно.

Моля не звънете на ветеринарна клиника Добро хрумване за сигнали за диви животни и не носете на място, с цел да забързате или заобиколите установения ред за прием, това само е предпоставка за изнервени скандали. В Добро хрумване не могат да решат да приемат диви животни без да е минал сигнала през нас и да сме го подали за прием. Не могат и да Ви дадат насоки какво да правите, ако не можем да приемем или животното е за връщане на мястото, на което е намерено.

  

Прочети повече >

ДивиниВиж всички дивини >

Дивакът за 2023-та година е ТУУУК

Дивакът за 2023-та година е ТУУУК

Прочети повече >
Неподвижно зайче

Неподвижно зайче

Прочети повече >
НЕ ПРЕМЕСТВАЙТЕ ТАРАЛЕЖИ!

НЕ ПРЕМЕСТВАЙТЕ ТАРАЛЕЖИ!

Прочети повече >