ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Коне и магарета < НАЗАД

Фондация „Лъки Хънт“

Ветеринарна клиника Lucky Hunt се намира в индустриалната зона на град Девня.

Освен приют за кучета, фондацията управлява и убежище за магарета и малки видове животни - Фермата Lucky Hunt. 

Приют за магарета на "Ветеринари в действие - България"

Приютът за магарета се намира в село Баничан, общ. Гоце Делчев, област Благоевград. Изграден е от българския клон на швейцарската фондация за защита на животните "Ветеринари в действие". Паркът или долината на магаретата, както го наричат в района, е разположен на 250 дка и разполага с 3 магарилника, пасища и ветеринарна клиника. Капацитетът му е 120 магарета. Екипът се състои от 9 гледачи и ветеринарни лекари, преминали курс на обучение от швейцарски специалисти. Фондацията разполага с мобилен екип и фургон-трейлър, който обикаля стопанисваните животни в района и преглежда и съветва собствениците как да се грижат за магаретата си по най-добрия начин напълно безвъзмездно. Информират ги, че вместо да ги продават за месо, могат да ги предоставят на приюта, когато преценят че моментът е настъпил, където спокойно да изживеят старините си. Във ветеринарната клиника вече се извършват и кастрации за контрол на популацията на безстопанствени кучета в района.

Телефон за връзка: 0896 806 488

 

Повече за Швейцарската организация Tierärzte im Einsatz („Veterinarians in Action“) може да намерите тук.

Убежище Ранчото на "Анимал Рескю София"

"Ранчото" е убежище за малтретирани коне и селскостопански животни към приюта за кучета и котки в Долни Богров - "Фермата".