ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.20 лв. с ДДС
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Доброволци и приятели Проекти и програми Дарители и партньори Календар ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.20 лв. с ДДС)

ДИВИНИ < НАЗАД

ДМС-номер
Приятели, случи се, стана! Имаме свой ДМС-номер!
ДМС-номер

Приятели, случи се, стана! Най-накрая смогнахме да направим необходимите неща за да имаме свой ДМС-номер и да Ви улесним максимално в желанието Ви да ни подкрепяте. Лавината от пострадали животни просто изместваше всичко друго със своята спешност и неотложност и ние се бавихме безумно много с попълването на документите, но ето че най-накрая успяхме!

Представяме Ви DMS DIVITE! SMS с кодова дума DMS DIVITE се изпраща на номер 17 777. Стойността на един смс е 1.20 лв, а можете и да се абонирате за месечен абонамент от 2 и 5 лв., които автоматично да дарявате, без нужда да помните.

Знаете, че се издържаме само и единствено от дарения, не получаваме финансиране от никъде и митичните европейски фондове са непознат вид животно за нас :D Благодарим Ви за цялата подкрепа, за съпричастието и за това, че можем да разчитаме на Вас!

 

https://dmsbg.com/7997/dms-divite/< предишна дивина следваща дивина >