ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Искате да спасявате диви животни?
Искате да спасявате диви животни?

При нас в Дивите Животни сигналите за пострадали и осиротяли малки на диви животни валят непрекъснато. Физически не е възможно да отговорим на всички тях, телефонът звъни непрекъснато, а съобщенията в страницата са лавина.

Имаме нужда от доброволци, които да поемат обажданията и съобщенията в страницата в определени часове от деня, така че тежестта да е разпределена. Към този момент екипът ни от ловци на диви сигнали е само от трима диваци, а това е крайно недостатъчно за обхващане на целия ден, предвид заетостта и на самите хора.

От един ДИВ ЛОВЕЦ НА СИГНАЛИ ще очакваме:

* Наличие на свободно време в някакви часове от деня, в което време да поема обаждания на телефона на ДЖ и да преглежда съобщенията в страницата. Ще има график и няколко човека ще се вписват в него кой кога е наличен.

* Ще трябва да научи базови неща като съвети за първоначална грижа за намерени животни, какво да не прави човек, ако е намерил животно, как да стигне човек до клиниката, за да донесе намерено животно, как може да изпрати от друг град, ако не е в София и т.н.

* Получените сигнали се пренасочват по компетентност към съответните други хора в ДЖ, които продължават работа по тях, което изисква от ловеца на сигнали да е организиран и точен в получаването и предаването на информацията и да издържа на стрес.

Много често помощта за намерено пострадало животно зависи от това колко бързо сигналът ще стигне до нас, за да реагираме, така че бързината, точността и сериозното отношение към поетият ангажимент ще са основни критерии за избора на няколко човека за ЛОВЦИ НА СИГНАЛИ.

Динамиката на случване на нещата в ДЖ понякога е ужасно висока и изисква доста стабилност и търпение от всеки от нас. Не кандидатствайте ако нямате намерение да вложите душата и сърцето си в това и ще го правите помежду другото.

Желаещите да станат част от лудостта ДЖ, моля да пратят по мейл на wild@wildanimals.bg с инфо за себе си като личност, как се виждат в морето от пострадали животни и какви умения смятат че имат. В subject на мейла пишете ЛОВЕЦ НА ДИВИ СИГНАЛИ.

Очакваме някои от вас!< предишна дивина следваща дивина >