ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Малката дива котка Дюна
15.10.2021
Малката дива котка Дюна

Дюна е малка дива котка на възраст само около 2 месеца. Намерена е на строеж с фрактура на бедрена кост. За жалост не дойде направо при нас, а е занесена в местна ветеринарна клиника, където престоява безсмислено 2 седмици без лечение, а през това време счупената кост зараства неправилно. Тя е изключително слаба и пълна с вътрешни паразити. Зъбите и ноктите и са изпочупени. За щастие зъбите са още млечни, така че очакваме да ги смени.

 

С всичко това искам да Ви кажа, че е изключително важно дивите животни да стигат бързо до специализирана помощ за диви животни, не просто до ветеринарна помощ. Изключително важно е за самите животни, защото помощта за дивите не е само ветеринарна, голяма част от грижата изисква познаване на спецификите на вида и знание как да поднесеш помощта, за да може животното да я понесе и да не му навредиш повече.

 

Любомила< Предишен случай Следващ случай >