ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Внимание!
18.09.2018
Внимание!

Внимание! Утре за първи път в Парламентарната комисия по земеделие и храни ще се разглежда нашето искането за забрана на фермите за ценни кожи!

Комисията е включила в първото си заседание разглеждането на Гражданската инициатива за забрана добва на ценни кожи в България. Становището на тази комисия е ключово за успеха на кампанията.

Заседанието ще се проведе утре, на 19.9.18 г. от 14.30ч., в сградата на Народното събрание (бивш Партиен дом). Ние ще сме там за да защитим предложението си и да посочим защо е толкова важно да се вземе това решение.

За жалост, новината за заседанието бе публикувана едва вчера следобед и така нямахме достатъчо време да ви информираме. Въпреки това, ще се радваме, ако дойдете пред служебния вход на Народното събрание (бивш Партиен дом, входа от към бул. Дондуков) в знак на подкрепа към искането ни за Забрана на фермите за ценни кожи.

Можете да изразите подкрепата си също, като изпратите писма до депутатите от тази комисия, чрез платформата, която направихме специално за тази цел https://ngi.caai.bg/ Изпращането става супер бързо и лесно и важи за всички депутати в Парламента. Сайтът ще е активен докато не постигнем успех.

Благодарим ви!< предишна дивина следваща дивина >