ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Голям ястреб блъснал се в ограда
07.02.2021
Голям ястреб блъснал се в ограда

Големият ястреб (Accipiter gentilis) е страхотен ловец по природа. Хищник, спотайващ се в сенките, чиято сила е в лова от засада.

 

Оградите от мрежа, също както и прозорците, често са невидими за очите на животните, особено за такива целеустремени ловци като ястреба, които не виждат нищо друго освен жертвата, когато са се вглъбили в лова.

 

Когато преследва жертва, големият ястреб лети стремително и с голяма скорост на къси разстояния, и също така стремително и с голяма скорост се удря в оградата, която не вижда. Често такъв удар е фатален, така че нашият пациент е извадил късмет, че още е жив.

 

Миналогодишна женска в перфектна форма, но с травма на главата от удара, в резултат на което не може да стои изправена на краката си и не може да се храни.

 

 

 

 

***

 

Ако имате желание да ни помогнете, моля дарете средства за изграждане на Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

 

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

PayPal: wild@wildanimals.bg

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

 

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >