ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Катеричокът Първан
09.02.2021
Катеричокът Първан

Майка му е убита от куче, докато го е пренасяла в друго гнездо и бързата реакция на стопаните на кучето му спаси живота, обаче другите малчета са някъде там в старото, в новото гнездо или и в двете.

 

Катеричокът Първан, неговата майка и другите нейни малки са само миниатюрна част от милионите жертви, които дивата природа дава ежедневно в световен мащаб, заради домашните ни животни, които не са естествена част от дивата природа. Това не е естествен отбор, това си е масово изтебление, причинено от човека, защото негова е заслугата за наличието на такъв огромен брой недиви по своя произход животни с достъп до дивия свят.

 

***

 

Ако имате желание да ни помогнете, моля помогнете ни да съберем средства за изграждане на Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

 

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

 

PayPal: wild@wildanimals.bg

 

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

 

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

 

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >