ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Язовец в шахта
16.03.2021
Язовец в шахта

При среднощна спасителна акция пропътувахме много километри, за да извадим язовец, паднал в шахта без капак. Изобщо не е ясно колко време е изкарало животното вътре.

Шахтата е в поле, съвсем случайно човек е минал от там и е погледнал. Чака с часове на студа, докато пристигнем и ни помогна. Благодарим!

Моля, изградете си навика където и да ходите, да надниквате в шахтите, покрай които минавате. Ако има шахти без капаци, за които знаете, търсете кой ги стопанисва и подавайте сигнали да се затворят. Важно е да вземете точна локация от мястото, за да може да бъде намерено после без затруднения.

Да, добре известен факт е, че се крадат капаците, но и да стоят зейнали тези шахти изобщо не е приемлив вариант.

***

"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения. Ако имате желание да ни помогнете, направете го със средства за изграждане на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни. Без Вас няма да успеем да съберем нужната сума.

За изграждане на основните необходими съоръжения и инфраструктура в една дива болница (спасителен център за диви животни), сме преценили че сума от 150 000 лв би трябвало да е достатъчна. Към момента сме събрали около 20% от нея и бавничко действаме по осъществяването на проекта.

Ако желаете да се включите с помощ, това са начините:

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

PayPal: wild@wildanimals.bg

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777, стойността на един смс е 1 лев. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате за 2 или 5 лева месечно. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >