ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Жълтокраката чайка Капитан Бриз
30.03.2021
Жълтокраката чайка Капитан Бриз

Жълтокраката чайка Капитан Бриз вися 4 дни със закачено на тел крило, преди да може да бъде свалена. Тъканите на крилото са доста разкъсани, част от тях са некротизирали, а костта е стояла оголена и изложена на атмосферни влияния.

Капитан Бриз е зашит и добре хидратиран. Д-р Тиганева доста се потруди над него във ветеринарна клиника Добро хрумване и се надяваме терапията да помогне на тъканите да се възстановят. Това ще е едно дълго и трудно възстановяване, но все пак има шанс Капитанът да усети бриза в перата си отново!

Човешкият ни свят изобилства с такива нищо и никакви неща, които даже не ги забелязваме, обаче причиняват смърт на животни по особено мъчителен начин. Нищо и никаква си снадка от тел...

Големите благодарности са за Недялко Симонов, който се качи да свали птицата ❤ Благодарим и на всички други замесени!

***
В момента, поради тотална липса на място, нямаме възможност да приемаме всички пострадали гларуси и по-едри птици, за които получаваме сигнали ежедневно. Това би могло да се промени с изграждането на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения и без Вас няма да успеем да съберем нужната сума.

Кои сме ние, какво правим и как можете да ни помогнете, можете да видите във видеото за кампанията ни за събиране на средства тук:
https://www.facebook.com/DiviteJivotni/posts/3238069562973003< Предишен случай Следващ случай >