ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Таралежът Онка
04.04.2021
Таралежът Онка

Таралежът Онка е с туморно образувание над единия заден крак. Д-р Димова във ветеринарна клиника Добро хрумване оперира ежката и премахна образуванието. Изпратихме за анализ в лаборатория в Германия, за да разберем дали е доброкачествено или злокачествено. Онка се възстановява и като получим резултата ще преценим какво да е лечението нататък.

***
"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения.

Можете да ни помогнете като дарите средства за изграждането на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни. Без Вас няма да успеем да съберем нужната сума.

Кои сме ние, какво правим и как можете да ни помогнете, можете да видите във видеото за кампанията ни за събиране на средства тук:
https://www.facebook.com/DiviteJivotni/posts/3238069562973003< Предишен случай Следващ случай >