ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Бременна женска сърна нахапана от кучета в Бояна
04.04.2021
Бременна женска сърна нахапана от кучета в Бояна

Бременна женска сърна нахапана от кучета в квартал Бояна на София. За щастие имаше рани само по шията, обикновено най-тежките поражения от кучета са по гениталиите.

Заради спецификите на вида, със сърни трябва да се действа изключително бързо и животното да се освободи възможно най-скоро - не им понася задържане в плен дори няколко дни. Д-р Мирчева във ветеринарна клиника Добро хрумване обработи множеството рани по шията, от които буквално бликаше кръв, и след кратка интензивна терапия сърната е вече освободена.

Благодарим на РДГ-София за помощта с транспортирането!

За скитащите кучета в крайните квартали на София към Витоша сме говорили не веднъж. Там е просто касапница за сърните и други диви животни. От Бояна са повечето сърни, които попадат при нас нахапани от кучета. Никак не са малко на брой и на повечето вече не може да се помогне.

***
"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения.

Можете да ни помогнете като дарите средства за изграждането на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни. Без Вас няма да успеем да съберем нужната сума.

Кои сме ние, какво правим и как можете да ни помогнете, можете да видите във видеото за кампанията ни за събиране на средства тук:
https://www.facebook.com/DiviteJivotni/posts/3238069562973003< Предишен случай Следващ случай >