ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Бебетата язовчета Дъбчо и Букчо
01.03.2021
Бебетата язовчета Дъбчо и Букчо

Дъбчо и Букчо са две бебета язовчета на възраст няколко дни. В тази възраст те дори не пълзят насам натам, така че да изпълзят сами от язовината по някаква причина е немислимо.

Дъбчо и Букчо са намерени при странни обстоятелства извън язовината им, в трева край пътя. Язовките пренасят малките си в друга язовина само при драматично тежки обстоятелства, например ако се наводни язовината или нещо подобно. Изглежда не е такъв случаят тук, но какво се е случило с клана им (язовското семейство) не знаем, тъй като не знаем дори мястото, на което са намерени.

***

Ако имате желание да ни помогнете, моля помогнете ни да съберем средства за изграждане на Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

PayPal: wild@wildanimals.bg

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >