ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Дивите бебета зайчета Шипка и Глог
08.03.2021
Дивите бебета зайчета Шипка и Глог

Шипка и Глог са бебета диви зайчета. Очите им са покрити, защото стресът за тях от попадане в човешка среда е огромен, често смъртоносен. Докато посвикнат, не могат да се хранят ако виждат.

За жалост хората, които срещнат диво зайче, често се усещат в невъзможност да го оставят на място, а всъщност точно това е правилното решение за този вид, ако зайчето не е видимо ранено или донесено от куче или котка.

Колкото и да са мънички и миловидни, те са добре пригодени за живота си в дивото - не премръзват току така и не са изоставени, което са двете най-често срещани обяснения за взимане на зайче от природата.

Опитайте да не се изкушавате при среща с тези миловидни ушатковци, не е нужно ние хората да пленяваме всичко, което видим. Знание и разум са най-добрите съветници ????

***

За Шипка, Глог и стотиците други бебешори, които очакваме да ни залеят традиционно, можете да ни помогнете със средства за тяхното отглеждане, но още по-ценно би било да ни помогнете да съберем средства за изграждане на Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

Основание за плащане: Дива болница

PayPal: wild@wildanimals.bg

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс с текст DMS DIVITE на номер 17777. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >