ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

Диви пациенти < НАЗАД

Голяма водна жаба
05.03.2021
Голяма водна жаба

 

Някои пациенти са особено очарователни ????

Голяма водна жаба (Rana ridibunda), останала в източено изкуствено езеро с гладки отвесни стени, без да може да излезе. Престояла е там незнайно колко време. За щастие не беше вече драматично изсъхнала и ще бъде освободена на по-добро място.

Добре би било да не се случва, но ако се налага да пресушавате изкуствен водоем с отвесни стени, проверете след себе си какво оставяте в тинята на дъното, в боклуците, в натрупаните листа. Проверявайте и след това, защото заблудени животни може да скочат или паднат вътре и след като вече сте източили. Те няма как да предвидят, че няма да могат да излязат.

Ако имате басейн или езерце, дори да се поддържат и да има вода, добре би било да направите рампа за животни, които ще се заблудят да влязат или ще паднат докато пият вода и няма да могат да излязат, заради гладките отвесни стени. Множество животни намират смъртта си по този начин.

***
"Дивите Животни" е неправителствена организация, издържаме се само и единствено чрез дарения. Ако имате желание, можете да ни помогнете, дарявайки средства за изграждане на нашата Дива болница за животни от всички видове, защитени и незащитени. Това е нашата голяма цел и единственият начин да продължим да съществуваме и да се развиваме в полза на дивите животни.

БАНКОВА СМЕТКА
IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66
BIC: UBBSBGSF, ОББ АД
Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"
Основание за плащане: Дива болница
PayPal: wild@wildanimals.bg
ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

Можете да се абонирате да ни подкрепяте и месечно с смс на DMS DIVITE на номер 17777, стойността на един смс е 1 лев. След първоначалния еднократен смс, ще Ви бъде предложено да се абонирате за 2 или 5 лева месечно. Така ще ни помагате с по-малки суми, но редовно. Това ни осигурява относителна финансова стабилност и е изключително ценно за нас.

Благодарим Ви! ❤< Предишен случай Следващ случай >