ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Дива болница
29/08/2020
Дива болница

Никой не си представя колко много пострадали диви животни има ежедневно, докато не навлезе в тези води и не се потопи в тях, не го види с очите си, не го съпреживее. Огромен процент от животните, които попадат в човешки ръце и имат нужда от помощ, са пострадали заради човека, пряко или косвено. Това не е естествен подбор, не е обичайната естествена смъртност в природата.

 

За територията на България има нужда от няколко спасителни центъра и искаме един от тях да е нашият. Със създаването му ние ще добием стабилност и устойчивост, ще можем да разчитаме на финансиране и най-накрая ще разгърнем възможностите си.

 

Ежедневието ни вече 7 години подред представлява десетки сигнали за пострадали диви животни, на голяма част от които някак, на мускули и сухожилия, успяваме да откликнем само с помощта на доброволци, без служители на заплата, без собствено място под слънцето дори.

 

Ние вече не можем да продължаваме както до сега. От нас се иска все повече и повече, реалността го изисква. Броят на сигналите, приетите животни и обемът работа нарастват неимоверно, нуждите от специализирани съоръжения, повече място и възможности за обучение на още хора вече ни притискат.

 

Чакането на помощ свърши. Ние трябва да действаме сега и се надяваме Вие да сте с нас и в това.

 

Започваме дарителска кампания, с която се надяваме да съберем средства за изграждането на спасителен център за диви животни от всички видове, какъвто трябва да има в България.

 

Можете да ни подкрепите, дарявайки чрез Платформата.бг или директно чрез превод към нас.

 

Част I от нашата кампания в Платформата е "Дива болница":

https://platformata.bg/.../838.../details/campaign.html

 

Директно към нас можете да преведете по познатите Ви начини:

 

БАНКОВ ПРЕВОД

IBAN: BG59 UBBS 8888 1000 6341 66

BIC: UBBSBGSF, ОББ АД

Титуляр на сметката: Фондация "Дивите Животни"

 

PayPal: wild@wildanimals.bg

 

ePay: wild@wildanimals.bg, КИН 2235391913

 

Ако превеждате директно към нас, моля запишете като основание за превода "Див спасителен център", за да разграничим този тип дарения от даренията за цялостната ни дейност.

 

Благодарим Ви!< предишна дивина следваща дивина >