ПОМОГНИ ЧРЕЗ
SMS С ТЕКСТ:
DMS DIVITE
НА 17 777
стойност 1.00 лв.
Foundation BG | EN
ПОМОГНИ НИ
начало ДИВИНИ НИЕ ДИВАЦИТЕ Организацията Екип диви хора Проекти и програми Дарители и партньори Събития Медийно представяне ВКЛЮЧИ СЕ Дари Стани доброволец Подай сигнал СЪВЕТИ Бозайници Птици Влечуги Земноводни Риби Други ЗАКОНЪТ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ пациенти
КОНТАКТИ  ГАЛЕРИЯ  ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ  ЗАКОНЪТ  СЪВЕТИ   ВКЛЮЧИ СЕ   НИЕ ДИВАЦИТЕ   ДИВИНИ 
ПОДАЙ СИГНАЛ:
wild@wildanimals.bg 0988 79 79 86
Помогни чрез SMS С ТЕКСТ
DMS DIVITE на 17 777
(стойност 1.00 лв.)

ДИВИНИ < НАЗАД

Снимки за Календар 2022
15.08.2021
Снимки за Календар 2022

Здравейте, приятели на дивите ????

 

Въпреки ужасно тежката за нас в "Дивите Животни" година, ще направим всичко възможно да продължим традицията на образователния ни календар. Както всяка година, ще дадем възможност на любителите на дивата фотография, чрез страхотните им спиращи дъха кадри, да илюстрират всичко онова, което искаме да споделим с вас за дивия свят.

 

След огромните трудности, с които ние в "Дивите Животни" се сблъскахме през 2021-ва година и като хора, и като организация, а и заради постоянната ни битка да останем на повърхността, решихме в Дивия календар 2022 да покажем тежката, безмилостна, ежедневна битка за живот на дивите - техните провали и постижения.

 

Търсим кадри на животни, които естествено се срещат в нашата страна, в хоризонтален формат, с висока резолюция и добро качество за печат. Търсим кадрите, които обрисуват тази ежедневна битка за оцеляване на дивите в природни бедствия, болести, търсене на храна, борба за територия и опазване на малките...

 

Ако като фотографи на диви животни, искате да подкрепите дейността ни, дарявайки ни Ваши кадри за целта на календара, пишете ни на: wild@wildanimals.bg с тема "Календар 2022" до 10-ти октомври.

 

 

Любомила Кривошиева

ДЖ< предишна дивина следваща дивина >